Dankzij de vele honderden uren werk van een aantal vrijwilligers hebben we de vijver op maandag 4 juni weer gedeeltelijk open kunnen stellen om te vissen.

Heel triest is het dan voor velen, en zeker de vrijwilligers,  om na 3 dagen te moeten constateren dat het gerepareerde prikkeldraad op 2 plaatsen is doorgeknipt ( en dat terwijl de toegangspoort gewoon open is !) en het bordje op de poort met veel moeite is vernield.

Daarom willen we graag proberen te achterhalen of iemand iets verdachts gezien heeft op 6 of 7 juni, we zouden graag in contact willen komen met de vandalen om beleefd te vragen waarom ze dit gedaan hebben.

Heeft iemand iets gezien, of denkt iets gezien te hebben, meldt dit dan ajb. via onze Internet-site (www.hetgeduld.nl).  Alle berichten worden vertrouwelijk behandeld en uw anonimiteit  wordt gewaarborgd, iedere tip is welkom.

Alvast bedankt namens HSV Het Geduld.

Laat een bericht achter

u moet zijn aangemeld om een reactie te plaatsen.